Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Notice: WP_Scripts::localize hatalı çağırıldı. $l10n parametresi bir dizi olmalıdır. Komut dosyalarına rastgele verileri iletmek için bunun yerine wp_add_inline_script() işlevini kullanın. Daha fazla bilgi için lütfen WordPress hata ayıklama adresine bakın. (Bu mesaj 5.7.0 sürümünde eklendi.) in /home/u6294730/public_html/wp-includes/functions.php on line 5313

Son Güncelleme: 04 Eylül 2018

TANIM

Maggog, LLC (“biz”, “bize” veya “bizim” olarak adlandırılır), web sitemiz maggog.com’u kullanmanız esnasında kişisel verilerinize dair bilgileri nasıl topladığımız ve işlediğimizin ayrıntılarını size sunmak için bu gizlilik politikasını yayınlamıştır.

Sizinle ilgili elimizdeki bilgilerin doğru ve güncel olması çok önemlidir. Lütfen kişisel bilgilerinizin değişmesi durumunda, herhangi bir zamanda info@maggog.com adresine e-posta göndererek  bize bildirin.

Verilerinizi bildirmekle, 13 yaşından büyük olduğunuzu onaylamış sayılırsınız.

HAKKINIZDA HANGİ VERİLERİ TOPLUYORUZ, HANGİ AMAÇLA VE NE ŞEKİLDE İŞLİYORUZ

Sitemizi ziyaret edebilmek için herhangi bir kişisel bilginizi açığa çıkarmak veya paylaşmak zorunda değilsiniz. Ancak, belirli ürünleri satın almak, bültenimize abone olmak veya belirli hizmetleri kullanmak istiyorsanız belirli kişisel bilgilere ihtiyacımız olur. Kişisel veri, bir bireyi tanımlayabilen ve sadece o şahsa ait olan herhangi bir bilgi anlamına gelir. Anonim bir veri içermemelidir.

Kişisel verilerinizden şu kategorileri işleyebiliriz:

İletişim Verileri: Web sitemizdeki iletişim formları aracılığıyla bize gönderdiğiniz bilgiler, e-posta, metin, sosyal medya mesajlaşmaları, sosyal medya gönderileri veya bize gönderdiğiniz herhangi bir iletişim aracılığıyla bize iletilen tüm iletişimleri içeren bilgiler. Bu verileri sizinle iletişim kurmak, iş başvurunuzu değerlendirmek, kayıt tutmak ve yasal hak taleplerinin tespiti veya savunması amacıyla işliyoruz. Bu işleme ilişkin yasal dayanağımız, bu durumda bize gönderilen iletişimlere cevap vermek, iş başvurularını işleme koymak, kayıt tutmak ve yasal talepleri oluşturmak, sürdürmek veya savunmak olan meşru çıkarlarımızdır.

Müşteri Verileri: Adınız, ünvanınız, fatura adresiniz, ev adresiniz, e-posta adresiniz, telefon numaranız, iletişim bilgileriniz, profil fotoğrafınız, satın alma detaylarınız ve kısmen anonim kart bilgileriniz gibi herhangi bir mal ve/veya hizmet alımına ilişkin verileri içeren bilgiler. Bu verileri, satın aldığınız ürün ve/veya hizmetleri sağlamak, ürün lisanslarını doğrulamak ve bu işlemlerin kayıtlarını tutmak için işleriz. Bu işleme ilişkin yasal dayanağımız, sizinle aramızdaki bir sözleşmenin yapılması ve/veya böyle bir sözleşmeye girme talebinizde adım atmış olmanızdır.

Kullanıcı Verileri: Web sitemizi ve herhangi bir çevrimiçi hizmeti, sitemizde nasıl kullandığınıza ilişkin verileri ve web sitemizde ya da diğer çevrimiçi servisler aracılığıyla yayınlanması için gönderdiğiniz tüm verileri içerir. Web sitemizi işletmek ve ilgili içeriğin size sunulmasını sağlamak, web sitemizin güvenliğini sağlamak, web sitemizin ve/veya veritabanlarımızın yedeklerini almak ve web sitemizin diğer çevrimiçi hizmetlerin de yayınlanmasını ve yönetilmesini sağlamak için bu verileri işleriz. Bu işleme ilişkin yasal dayanağımız, web sitemizi ve işimizi bu durumlarda doğru şekilde yönetmemizi sağlayan meşru çıkarlarımızdır.

Teknik Veriler: Web sitemizi kullanımınız ve IP adresiniz, giriş bilgileriniz, internet tarayıcınızla ilgili detaylar, web sitemizdeki sayfalardaki ziyaret süreleri, sayfa görüntüleme sayısı ve navigasyon yolları, sitemizi ziyaret etme sıklığınız, saat dilimi ayarlarınız ve web sitemize erişmek için kullandığınız cihazlarınıza dair diğer teknolojiler gibi çevrimiçi servisler hakkında bilgiler içerir. Bu verilerin kaynağı analitik izleme sistemimizdir. Bu verileri web sitemizi ve diğer çevrimiçi hizmetlerimizi kullanımınızı analiz etmek, işletmemizi ve web sitemizi yönetmek ve korumak, ilgili web sitesi içeriğini ve reklamlarını size sunmak ve reklamcılığımızın etkinliğini anlamak için işleriz. Bu işlem için yasal dayanağımız, web sitemizi ve işimizi doğru bir şekilde yönetmemizi ve işimizi büyütmemizi ve pazarlama stratejimize karar vermemizi sağlayan meşru çıkarlarımızdır.

Müşteri Verileri, Kullanıcı Verileri ve Teknik Veriler‘i size ilgili web sitesi içeriklerini ve reklamları (Facebook reklamları veya diğer görüntülü reklamlar dahil) sunmak ve size sunduğumuz reklamların etkinliğini ölçmek veya anlamak için kullanabiliriz. Bu verileri size başka pazarlama iletişimleri göndermek için de kullanabiliriz. Bu işlem için yasal dayanağımız, işimizi büyütmek için meşru çıkarlarımızdır.

İşe Alım Verileri: CV veya özgeçmişiniz, çevrimiçi profil, yazılı başvuru, sorulara verilen yanıtlar, yukarıda belirtilen İletişim Verilerinin yanı sıra, eski işverenlerden bize iletilen bilgileri içerebilir. Bunu iş başvurularını değerlendirmek için kullanıyoruz. Bu işleme ilişkin yasal dayanağımız, bizim için çalışacak en iyi adayları bulmak olan meşru çıkarlardır.

Hakkınızdaki hassas verileri kullanmayız. Hassas veriler, ırk veya etnik kökeniniz, dini veya felsefi inançlarınız, politik görüşleriniz, sağlığınız hakkında bilgiler ve genetik ve biyometrik veriler gibi veriler anlamına gelir. Cezai mahkumiyet ve suçlar hakkında bilgileri de kullanmayız.

Kişisel verileri yasalarca veya bizimle aranızdaki sözleşmenin hükümleri gereğince toplamamızın istendiği durumlarda, talep edildiğinde bize bu verileri sağlamazsanız (örneğin, ürün veya hizmet sağlamak için) sözleşmeyi yapamayabiliriz. İstenilen verileri bize sağlamazsanız, sipariş ettiğiniz bir ürünü veya hizmeti iptal etmemiz gerekebilir, bu durumda size bildiririz.

Kişisel verilerinizi gerekirse uygun bir amaç için kullanabiliriz. Bu konuda daha fazla bilgi için lütfen bize info@maggog.com adresinden e-posta gönderin. Bilgilerinizi yeni bir amaç için kullanmamız gerekirse, bu gizlilik politikasını güncelleyeceğiz.

Kişisel verilerinizi, yasaların gerektirdiği veya izin verdiği yerlerde sizin bilginiz veya onayınız olmadan işleme koyabiliriz.

KİŞİSEL BİLGİLERİNİZİ NASIL TOPLUYORUZ?

Verileri doğrudan bize sağlayarak (örneğin sitemizdeki formları doldurarak veya bize e-posta göndererek) hakkınızdaki verileri toplayabiliriz. Web sitemizi kullanırken çerezleri ve benzer teknolojileri kullanarak sizden belirli verileri otomatik olarak toplayabiliriz.

Google gibi analitik sağlayıcılar, Facebook gibi reklamcılık ağları, Google gibi arama bilgi sağlayıcıları, teknik sağlayıcılar, veri brokerleri veya toplayıcılar gibi ödeme ve teslimat hizmetleri gibi verileri üçüncü taraflardan alabiliriz.

Sosyal medya profilleri gibi kamuya açık kaynaklardan da veri toplayabiliriz ve iş başvurusu durumunda, eski işverenlerden kişisel veriler de alabiliriz.

PAZARLAMA İLETİŞİMİ

Kişisel bilgilerinizi size pazarlama iletişimi göndermek için işleme koyma konusundaki yasal dayanağımız yasal çıkarlarımızdır.

Gizlilik ve Elektronik Haberleşme Yönetmeliği uyarınca, şu durumlar oluşursa size pazarlama iletişimi gönderebiliriz:

  • Bir satın alım yaptığınızda veya bizden mal veya hizmetlerimiz hakkında bilgi istediğinizde; veya
  • Pazarlama iletişimi almayı kabul ettiğinizde ve her durumda böyle bir iletişim almayı seçmediğinizde; veya
  • Destek ve diğer hizmetlere erişmek için sitemize kayıt olduğunuzda. Dilediğiniz zaman bizden e-posta almaktan vazgeçebilirsiniz.

Kişisel verilerinizi, üçüncü taraflarla kendi pazarlama amaçları için paylaşmayız. Ancak, kişisel olarak tanımlanamayan ziyaretçi bilgileri pazarlama, reklam veya diğer kullanımlar için diğer taraflara sağlanabilir.

Size gönderilen herhangi bir iletinin kapsam dışı bırakma bağlantılarını izleyerek veya istediğiniz zaman bize info@maggog.com adresine e-posta göndererek, istediğiniz zaman size mesaj göndermeyi bırakmamızı isteyebilirsiniz.

İletişim almayı reddederseniz, bu reddetme, alımlar veya hizmetlerin yerine getirilmesi gibi diğer işlemler sonucunda sağlanan kişisel veriler için geçerli değildir.

KİŞİSEL VERİLERİNİZİN AÇIKLAMALARI

Kişisel verilerinizi aşağıda belirtilen taraflarla paylaşabiliriz:

  • BT ve sistem yönetimi hizmetleri veren servis sağlayıcıları.
  • Avukatlar, bankacılar, denetçiler ve sigorta şirketleri dahil olmak üzere profesyonel danışmanlar.
  • İşleme faaliyetlerini rapor etmemizi gerektiren devlet organları.
  • Kişisel verilerinizi, üzerinde anlaşıldıkları etkinlikler sırasında kullanan yükleniciler.
  • İşimizin veya varlıklarımızın bir bölümünü sattığımız, devrettiğimiz veya birleştirdiğimiz üçüncü taraflar.

Kişisel verilerinizin güvenliğine saygı duyması ve yasalara uygun davranması için verilerinizi aktardığımız üçüncü tarafların tümüne ihtiyacımız vardır. Bu tür üçüncü tarafların kişisel verilerinizi yalnızca belirtilen amaçlarla işlemesine izin veriyoruz.

TRANSFER OF DATA

Where we transfer your data to third parties, we will only do so where those parties agree to keep this information confidential. As such:

  • We may transfer data to service providers who are part of the EU-US Privacy Shield; or
  • Where we use certain service providers or contractors, we may use specific contracts or codes of conduct or certification mechanisms that are compliant with both US privacy laws and the EU General Data Protection Regulation.

If neither of the above safeguards is available, we may request your explicit consent to the specific transfer. You will have the right to withdraw this consent at any time.

DATA SECURITY

Unfortunately, no data transmission over the Internet can be considered 100% secure. However, your personal and non-personal data is protected for your privacy and security. In certain areas of our websites, as identified on the site, we may use industry-standard SSL-encryption to protect data transmissions.

We have put in place security measures to prevent your personal data from being accidentally lost, used, altered, disclosed, or accessed without authorization. We also allow access to your personal data only to those employees and partners who have a business need to know such data.

We have procedures in place to deal with any suspected personal data breach and will notify you and any applicable regulator of a breach if we are legally required to.

DATA RETENTION

We will only retain your personal data for as long as necessary to fulfil the purposes we collected it for, including for the purposes of satisfying any legal, accounting, or reporting requirements.

When deciding what the correct time is to keep the data for we look at its amount, nature and sensitivity, potential risk of harm from unauthorised use or disclosure, the processing purposes, if these can be achieved by other means and legal requirements.

In some circumstances we may anonymize your personal data for research or statistical purposes in which case we may use this information indefinitely without further notice to you.

Your Data Protection Rights Under General Data Protection Regulation (GDPR)

If you are a resident of the European Economic Area (EEA), you have certain data protection rights. Maggog aims to take reasonable steps to allow you to correct, amend, delete, or limit the use of your Personal Data.

If you wish to be informed what Personal Data we hold about you and if you want it to be removed from our systems, please contact us.

In certain circumstances, you have the following data protection rights:

  • The right to access, update or to delete the information we have on you. Whenever made possible, you can access, update or request deletion of your Personal Data directly within your account settings section. If you are unable to perform these actions yourself, please contact us to assist you.
  • The right of rectification. You have the right to have your information rectified if that information is inaccurate or incomplete.
  • The right to object. You have the right to object to our processing of your Personal Data.
  • The right of restriction. You have the right to request that we restrict the processing of your personal information.
  • The right to data portability. You have the right to be provided with a copy of the information we have on you in a structured, machine-readable and commonly used format.
  • The right to withdraw consent. You also have the right to withdraw your consent at any time where Maggog relied on your consent to process your personal information.

You can see more about these rights at: https://ico.org.uk/for-organisations/guide-to-the-general-data-protection-regulation-gdpr/individual-rights.

Please note that we may ask you to verify your identity before responding to such requests.

You will not have to pay a fee to access your personal data (or to exercise any of the other rights). However, we may charge a reasonable fee if your request is clearly unfounded, repetitive or excessive or refuse to comply with your request in these circumstances.

We may need to request specific information from you to help us confirm your identity and ensure your right to access your personal data (or to exercise any of your other rights). This is a security measure to ensure that personal data is not disclosed to any person who has no right to receive it. We may also contact you to ask you for further information in relation to your request to speed up our response.

We try to respond to all legitimate requests within one month. Occasionally it may take us longer than a month if your request is particularly complex or you have made a number of requests. In this case, we will notify you.

Under the General Data Protection Regulations (GDPR) we are required to nominate a supervisory authority within the EU for our EU customers. Therefore, if you are an EU citizen and wish to make a complaint regarding our collection and use of your data, we would refer you to the Data Protection Commissioner in Ireland: https://www.dataprotection.ie.

However, before making a complaint to any supervisory authority, regardless of your location, we would ask you to contact us first, so that we can try to resolve it for you.

Service Providers

We may employ third party companies and individuals to facilitate our Service (“Service Providers”), to provide the Service on our behalf, to perform Service-related services or to assist us in analysing how our Service is used.

These third parties have access to your Personal Data only to perform these tasks on our behalf and are obligated not to disclose or use it for any other purpose.

Analytics

We may use third-party Service Providers to monitor and analyze the use of our Service.

  • Google Analytics is a web analytics service offered by Google that tracks and reports website traffic. Google uses the data collected to track and monitor the use of our Service. This data is shared with other Google services. Google may use the collected data to contextualize and personalize the ads of its own advertising network.You can opt-out of having made your activity on the Service available to Google Analytics by installing the Google Analytics opt-out browser add-on. The add-on prevents the Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js, and dc.js) from sharing information with Google Analytics about visits activity.For more information on the privacy practices of Google, please visit the Google Privacy & Terms web page: http://www.google.com/intl/en/policies/privacy/
  • Intercom We use third-party analytics services to help understand your usage of our services. In particular, we provide a limited amount of your information (such as sign-up date and some personal information like your email address) to Intercom, Inc. (“Intercom”) and utilize Intercom to collect data for analytics purposes when you visit our website or use our product. As a data processor acting on our behalf, Intercom analyzes your use of our website and/or product and tracks our relationship by way of cookies and similar technologies so that we can improve our service to you. For more information on Intercom’s use of cookies, please visit https://www.intercom.com/terms-and-policies#cookie-policy. We may also use Intercom as a medium for communications, either through email, or through messages within our product(s). As part of our service agreements, Intercom collects publicly available contact and social information related to you, such as your email address, gender, company, job title, photos, website URLs, social network handles and physical addresses, to enhance your user experience. For more information on the privacy practices of Intercom, please visit https://www.intercom.com/terms-and-policies#privacy. Intercom’s services are governed by Intercom’s terms of use which can be found at https://www.intercom.com/terms-and-policies#terms. If you would like to opt out of having this information collected by or submitted to Intercom, please contact us.

Google Web Fonts

For uniform representation of fonts, this page uses web fonts provided by Google. When you open a page, your browser loads the required web fonts into your browser cache to display texts and fonts correctly.

For this purpose your browser has to establish a direct connection to Google servers. Google thus becomes aware that our web page was accessed via your IP address. The use of Google Web fonts is done in the interest of a uniform and attractive presentation of our plugin. This constitutes a justified interest pursuant to Art. 6 (1) (f) DSGVO.

If your browser does not support web fonts, a standard font is used by your computer

Behavioral Remarketing

Maggog uses remarketing services to advertise on third party websites to you after you visited our Service. We and our third-party vendors use cookies to inform, optimize and serve ads based on your past visits to our Service.

Payments

We may provide paid products and/or services within the Service. In that case, we use third-party services for payment processing (e.g. payment processors).

We will not store or collect your payment card details. That information is provided directly to our third-party payment processors whose use of your personal information is governed by their Privacy Policy. These payment processors adhere to the standards set by PCI-DSS as managed by the PCI Security Standards Council, which is a joint effort of brands like Visa, Mastercard, American Express and Discover. PCI-DSS requirements help ensure the secure handling of payment information.

The payment processors we work with are:

 

CONSENT

If you object to the collection, use or disclosure of your personal data as outlined in this policy, please do not provide any personal data to us. If you have provided personal information to us but now object to its use or disclosure as outlined herein, please email us at info@maggog.com.

THIRD-PARTY LINKS

This website may include links to third-party websites, plugins and applications. Clicking on those links or enabling those connections may allow third parties to collect or share data about you. We do not control these third-party websites and are not responsible for their privacy statements. When you leave our website, we encourage you to read the privacy policy of every website you visit.

MEDIA

If you upload images to the website, you should avoid uploading images with embedded location data (EXIF GPS) included. Visitors to the website can download and extract any location data from images on the website.

COMMENTS

When visitors leave comments on the site we collect the data shown in the comments form, and also the visitor’s IP address and browser user agent string to help spam detection.

An anonymized string created from your email address (also called a hash) may be provided to the Gravatar service to see if you are using it. The Gravatar service privacy policy is available here: https://automattic.com/privacy/. After approval of your comment, your profile picture is visible to the public in the context of your comment.

CONTACT FORMS

When you submit a contact form on our website, we collect the data shown in the contact form and also the visitor’s IP address and browser user agent string to help spam detection. We keep contact form submissions for an unlimited period for customer service purposes, but we do not use the information submitted  for marketing purposes.

EMBEDDED CONTENT FROM OTHER SITES

These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracing your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

COOKIES

A “cookie” is a piece of information that is stored on your computer’s hard drive and which records how you move your way around a website so that, when you revisit that website, it can present tailored options based on the information stored about your last visit. Cookies can also be used to analyze traffic and for advertising and marketing purposes. Cookies are used by nearly all websites and do not harm your system.

You can set your browser to refuse all or some browser cookies, or to alert you when websites set or access cookies. If you disable or refuse cookies, please note that some parts of this website may become inaccessible or not function properly. For more information about the cookies we use, please see this page.

We use cookies to track your use of our website. This enables us to understand how you use the site and track any patterns with regards how you are using our website. This helps us to develop and improve our website as well as products and/or services in response to what you might need or want. Cookies are either:

Session Cookies – These are only stored on your computer during your web session and are automatically deleted when you close your browser. They usually store an anonymous session ID allowing you to browse a website without having to log in to each page but they do not collect any personal data from your computer; or

Persistent Cookies – A persistent cookie is stored as a file on your computer and it remains there when you close your web browser. The cookie can be read by the website that created it when you visit that website again. We use persistent cookies for Google Analytics.

Cookies can also be categorised as follows.

Strictly Necessary Cookies – These cookies are essential to enable you to use the website effectively, such as when buying a product and / or service, and therefore cannot be turned off. Without these cookies, the services available to you on our website cannot be provided. These cookies do not gather information about you that could be used for marketing or remembering where you have been on the internet.

Performance Cookies – These cookies enable us to monitor and improve the performance of our website. For example, they allow us to count visits, identify traffic sources and see which parts of the site are most popular.

Functionality Cookies – These cookies allow our website to remember choices you make and provide enhanced features. For instance, we may be able to provide you with news or updates relevant to the services you use. They may also be used to provide services you have requested such as viewing a video or commenting on a blog. The information these cookies collect is usually anonymized.

Please note that third parties who advertise on our website (including, for example, advertising networks and providers of external services like web traffic analysis services) may also use cookies, over which we have no control. These cookies are likely to be analytical/performance cookies or targeting cookies.

CHANGES TO THIS PRIVACY POLICY

From time to time, we may revise this privacy policy as we see fit. When we do, we will also revise the “last update” date, which can be found at the top of the policy. We encourage you to review this policy periodically as we may not provide you with notice of revisions . If you continue to use our website after we have revised this policy, this will signify your acceptance of it.

If you have questions or suggestions about this privacy policy, or your own personal information, please contact us by email, at info@maggog.com.

©2021 MAGGOG MEDYA | Tüm hakları DMCA tarafından korunmaktadır.

İLETİŞİM

Şikayet, öneri, teklif ve sorularınızı buradan iletebilirsiniz.

Sending
veya

Log in with your credentials

veya    

Bilgilerinizi unuttunuz mu?

veya

Create Account